TurkishBank’tan 36 Ay Vadeli 400 Bin TL’ye Kadar Tekne Kredisi!

TurkishBank, müşterilerinin deniz tutkusunu doya doya yaşamaları, hayallerindeki tekneyi ertelememeleri, müşterilerinin hayallerini müşterileri ile birlikte yaşamak için Tekne Kredisi Kampanyası düzenledi.

Turkishbank tekne kredisi kampanyası müşterilerin almak istedikleri teknenin proforma faturasının yüzde 50’sine kadar verilmektedir. Yine ikinci el tekne almak isteyen  müşterilerde de ekspertiz raporunda belirlenen değerinde yüzde 50’sine kadar verilmektedir. Söz konusu kredi kampanyası sadece Türk badralı tekneler için kullandırılıp, Türk bayraklı tekneler için satılamaz kaydı konulup, rehin tesisi yapılır. Rehin, müşterilerin ödemeleri sona erdiğinde kaldırılır. Tekne kredisi kampanyası dahilinde tekne sigortası ile birlikte tekne sahibine hayat sigortası yapılması zorunlu tutulur. Banka kredinin yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti alır. Bu ücret bireylerden tüm kredi vadesi boyunca bir kez tahsil edilir.

Turkishbank tekne kredisi faiz oranları yüzde 1,40 olup, sabit faizlidir. Tüm kredi tutarları ve vade sürelerinde aynı faiz oranları uygulanır. Minimum kredi vadesi 12 ay, maksimum ise 36 ay yani 3 yıl olarak belirlenmiştir. Sağlanan maksimum kredi tutarı ise 400 Bin Türk Lirasıdır.

Turkishbank tekne kredisi faiz oranları 12.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkishbank.com/bireysel-bireysel-kredi-ve-kmh-faiz-oranlari/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.