Şekerbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi!

Şekerbank, kamu çalışanlarının bireysel harcamalarına özel uygun geri ödeme planlı ve avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sunuyor.

Şekerbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi!

Şekerbank’ın kamu çalışanlarına özel sunduğu kredi kampanyasının faiz oranları yüzde 2,48’ten başlamaktadır. Kredi faiz oranları piyasadaki faiz değişimlerinden etkilenmeyip, kişilerin temin edecekleri kredi tutarı, vadesi ve kredi notlarına göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Kredi vadelendirmesi en kısa 3 ay olarak belirlenirken, en uzun vade süresi ise 36 ay olarak belirlenmiştir. 3 aydan kısa süreli, 36 aydan da uzun süreli vadelendirme yapılmamaktadır.

Kamu çalışanlarına özel kredi kampanyası kapsamında en fazla 50 bin Türk lirası kredi verilmektedir. Bu tutardan yüksek miktarlı kredi temin edilemeyip, kredi tutarının en fazla binde beşi kadar da kredi dosya masrafı ücret tahsil edilmektedir. Kredi tahsis ücreti tek seferlik alınmaktadır.

Kredi başvuruları ise banka şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru esnasında kişilerin nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini ve kamu çalışanı olduğunu gösteren belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

Kamu Çalışanları için 36 Ay Vadeli 10.000 TL Kredi

Şekerbank’ın düzenlendiği kredi kampanyası dahilinde 36 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin Türk Lirası temin eden kişilerin yüzde 2,48 faiz oranıyla ödemeleri gereken kredi taksit tutarı 456,40 Türk Lirası, kredi tahsis ücreti 50 Türk Lirası, yıllık maliyet oranı ise yüzde 44,9864 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve faiz oranlarına ait bilgiler 15 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.