Ziraat Bankası’ndan 10.000 TL Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi!

Ziraat Bankası, yüzde 1,27’den başlayan faiz oranları ve 48 ay vadeye kadar uzanan uygun ödeme planları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranlarında vade süresine ya da alınan kredinin miktarına göre değişiklik göstermemektedir. Sabit faiz oranları ile kredi desteği veren banka, müşterilerinin bütçelerine göre ödeme planları düzenliyor, müşterilerine kolaylık sağlıyor.

En uygun ihtiyaç kredisini sunan banka, çeşitli başvuru kanalı imkanı sağlıyor. Banka şubeleri haricinde 5 farklı başvuru kanalı imkanı daha veriliyor. Bunlar, bankanın internet sitesi, bankanın internet ve mobil şubesi, çağrı merkezi ve ATM’lerdir. Anında ihtiyaç kredisi başvurusu imkanı sunulup, anında kredinin onaylanması durumunda bireylerin kredi kapsamında istenilen belgeler ile birlikte banka şubelerini ziyaret etmeleri ve krediye konu evrakları imzalamaları gerekiyor. İstenilen belgeler kişilerin nüfus cüzdanı ve gelir belgesi olup, gerekli görülmesi durumunda ek belgeler de istenebiliyor.

10.000 TL İhtiyaç Kredisi

Sunulan kredi kapsamında 10 bin Türk Lirası değerinde finansman desteği alan bireylerin yüzde 1,27 faiz oranı ile 48 ay vadeli ödeme planında ödemeleri gereken aylık taksit tutarı 295,26 Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 14 bin 172,34 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Banka kredi dosya masrafları içinde ayrıca bir ücret talep etmektedir. Bu ücret kredi tahsis ücreti olup, kredi tutarının binde beşi kadardır. 10 bin Türk Lirası için kredi tahsis ücretinin hesaplaması ise 50 Türk Lirası olmaktadır.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 1 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.