Şekerbank’tan Kefilsiz Taşıt Kredisi!

Anadolu Bankacılığı bakış açısı ile yerel kesimden kentsel kesime kadar tüm ihtiyaçlara dikkat alan, bankası olmayan bireyleri bankacılık hizmetleri ile tanıştıran, çalışanları, ortakları ve müşterileri ile değer yaratarak hep birlikte büyüyen Şekerbank, müşterilerini hayallerini süsleyen taşıtlara kavuşturuyor.

Hem sıfır kilometre hem de ikinci el otomobiller için taşıt kredisi kampanyası düzenleyen Şekerbank, uygun vadelerde müşterilerini taşıt sahibi yapıyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi ile kolay ödeme imkanı sağlayan banka, kredi kampanyası kapsamında bazı kriterler sunuyor. Banka kredi almak isteyen müşterilerinden teminat talep ediyor. Satın alınmak istenen taşıt banka tarafından rehin alınıyor. Kredi ödemeleri bittiğinde ise araç üzerinde rehin kalkıyor. Buna ek olarak 2. el araç alımlarında banka 15 yaşa kadar olan taşıtlar için finansman veriyor. 15 yaşında büyük taşıtlar için taşıt kredisi alınmıyor.

Kefil Yok!

Banka taşıt kredisi kapsamında müşterilerinden kefil talep etmiyor. 0 km araçlarda nihai faturanın, 2. el araçlarda ise kasko değerinin 50 bin Türk Lirasına kadar olan payında yüzde 70 oranında, 50 bin Türk Lirasından fazla değeri olan taşıtların yüzde 50 oranında kredi imkanı tanınmaktadır.

Taşıt kredisi faiz oranları vade sürelerine ve aracın türüne göre değişmektedir. 0 km taşıt alımlarında yüzde 75 oranında, 2. el araç alımlarında ise 24 aya kadar yüzde 1,48 oranında, 25-48 ayda ise yüzde 1,55 oranında faiz uygulanmaktadır.

Şekerbank taşıt kredisi faiz oranları 23.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredihesapla

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.