Seyahat İçin En Uygun Kredi Kartları Hangileridir?

İşiniz gereği çok sık ziyaret etmek zorundaysanız ya da seyahat etmeyi çok seviyorsanız, bunun için harcamalarınızda kullanabileceğiniz kredi kartlarını kullanmayı tercih edebilirsiniz. Bu kartlar sayesinde özellikle uçak bileti alırken bedava mil kazanabilir, kazandığınız bu millerle de bedava uçuş imkanı sağlayabilirsiniz.

Seyahat için kullanılan kredi kartları sadece uçakla yapılan yolculuklarda değil, anlaşmalı otobüs firmaları ve tren yolculukları için de özel avantajlar ve indirimler sağlıyor. Siz de seyahat için çok fazla para haracayan biriyseniz, seyahat için en uygun kredi kartları için zaman kaybetmeden başvurularınızı yapmalısınız. Bu kartlara başvuru yaptığınız tarihten sonra, 15 iş günü içerisinde adınıza düzenlenmiş olan kredi kartınız istediğiniz adrese kargolanacaktır. Fakat, kredi kartı almanızda kredi notu düşüklüğü gibi bir engeliniz bulunmuyorsa, banka tarafından belirtilen süre içerisinde, kredi kartınız adresinize teslim edilir.

Seyahat İçin En Uygun Kredi Kartları Hangileridir?

Bankalardan temin edilen seyahat kredi kartları ile yapılan alışverişler neticesinde kredi kartlarında mil puanlar birikmektedir. Biriken mil puanlar ile birlikte ise ücretsiz olarak uçuş hakkı ya da otobüslerle seyahat etme hakkı kazanmak mümkündür. Peki en çok mil kazandıran bankalar hangileridir?

En çok mil kazandıran kredi kartları incelendiği zaman Yapı Kredi Bankası Adios Kredi kartı, Türk Ekonomi Bankası Bonus Kredi Kartı, Türkiye İş Bankası Privia Kredi Kartı ve Garanti Bankası Miles&Smiles Business Kredi Kartının yer aldığı görülmektedir. Sık sık yolculuk gerçekleştiren bireyler için bankalar çok daha kolay ve konforlu yolculuk yapabilmeleri için havayolları ile anlaşma yaparlar. Bunun neticesinde ise müşterilerine avantajlı hizmetler sağlarlar.