TEB’den 24 Saat İçinde Onaylı Taşıt Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) bayramda müşterilerini araba sahibi yapıyor. Uygun faizli taşıt kredisi imkanı sunan TEB, anında başvuru yapma imkanı ve 24 saat içinde onaylı kredi kampanyası düzenledi.

Düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile müşterilerinin ayaklarını yerden kesmeyi isteyen Türk Ekonomi Bankası (TEB), hayallerinde taşıtlara sahip olmak isteyenleri hayallerine kavuşturmak ve bayramda taşıtsız müşterileri kalmasın istiyor.

Avantajlı faiz oranları ile taşıt kredisi imkanı sağlayan TEB, başvurularda sadece müşterilerinin bankayı ziyaret etmelerini, onay durumunda ise 24 saat içerisinde kredi kullanımının açılacağının söylüyor.

TEB’in sağladığı taşıt kredisi faiz oranları piyasada meydana gelen faiz oranı değişikliklerinden etkilenmiyor, kredi vadesi ödemesi boyunca sabit olarak kalıyor. 48 ay vadeli taşıt kredisi ile en uygun ödeme planı seçenekleri sağlayan TEB, müşterilerinin kredi taksitlerini kolay bir şekilde ödemeleri için olanak sağlıyor. TEB Taşıt Kredisi faiz oranları yüzde 1,45’tir.

3 ile 24 ay arasındaki ödeme planlarında 159,80 Türk Lirası, 25 ile 48 ay arasındaki ödeme planlarında 332,45 Türk Lirası tutarında sigorta ücreti alınıyor. Finansmanın binde 5’i kadar kredi tahsis ücreti talep ediliyor. Tahsis ücreti bir defaya mahsus olmak üzere alınıyor.

Hem 0 hem de 2. el araçlar için finansman desteği veren TEB, başvuru esnasında nüfus cüzdanı ya da ehliyet, maaş bordrosu, 0 km taşıtlar için satın alınan aracın proforma faturası, 2. el araçlar için aracın ruhsat fotokopisini istiyor.