TEB’den 36 Ay Vadeli 20.000 TL Taşıt Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerinin ayaklarını yerden kesen 48 ay vadeye kadar uzanan avantajlı ödeme planları ile taşıt kredisi sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,45’ten başlıyor. Müşterilerinin hayallerini kurdukları otomobillere kavuşturan TEB, gerekli belgeleri yanlarına alıp şubelere gidip başvurularını gerçekleştiren tüm müşterilerinin başvurularını 1 gün içinde değerlendirip, müşterilerine bildiriyor. Banka taşıt kredisi başvurusunda T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı ya da ehliyetin aslını yahut fotokopisini, gelir dokümanlarını, satın alınan aracın proforma faturası ya da ruhsat fotokopisini istiyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi imkanı sağlayan TEB, faiz oranlarını piyasada meydana gelen faiz oranı değişikliklerinden etkilenmeyip, kredi ödemeleri boyunca aynı tutuyor.

36 Ay Vadeli 20.000 TL TEB Taşıt Kredisi Ödeme Planı

36 ay vadeli ödeme planı ile TEB’in sunduğu taşıt kredisinden yararlanmak isteyenlerin ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,55 oluyor. Aylık kredisi taksidi ise 767,12 Türk Lirasına tekabül ediyor. Kredinin binde beşi kadar tahsis ücreti, tahsis ücretinin yüzde 5’i kadar BSMV, yüzde 15’i kadar ise KKDF alınıyor. Yüzde 1,55 faiz oranı ile geri ödenecek kredi tutarı ise 27 bin 616,44 Türk Lirası oluyor.

TEB Taşıt Kredisi faiz oranları 12.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.