TEB’den Çeşitli Ödeme Planları ve Uzun Vadelerde Konut Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), sabit faizli konut kredisi sunuyor.

TEB konut kredisi faiz oranları yüzde 1,29 olmaktadır. Maksimum vade süresi 60 ay olarak belirlenmiştir. Banka 8 farklı çeşitte konut kredisi kampanyası düzenlemiştir. Esnek ödeme planlarından artan ve azalanlara, dönem dönem ödemelerden al kirala konut kredisi kampanyasına kadar çeşitli seçenekler sunulmaktadır.

Kredi alınan evin değerinin yüzde 75’ine kadar verilmektedir. İlk aşamada banka başvuru sırasında müşterilerinde satın alınmak istenen evin belgeleri talep etmektedir. Sonrasında bankanın anlaşmalı olduğu SPK lisansı olan bir eksper tarafından evin değerlemesi yapılır. Sonrası verilecek maksimum kredi tutarını belirlenmektedir.

TEB Konut Kredisi başvurusunda bir takım belgeler istenmektedir. Bunlar bireylerin satın alacakları evin belgeleri, adres teyiti için ikametgah belgesi, nüfus cüzdanı ve aylık net kazancı gösteren gelir belgesidir.

Krediye ilişkin olarak ekspertiz ücreti tahsil edilir. Ekspertiz ücreti konutun özelliklerine göre değişir. Buna ek olarak ipotek tesis ücreti de alınır. Krediye konu olan evin üzerine ipotek tesisi konulur. Bu ücret de değişkendir. Konut kredisi başvuruları 3 iş gününde sonuçlanmaktır.  DASK, konut ve hayat sigortası yapılması zorunludur. Yine sigorta ücretleri de değişkenlik göstermektedir. Konut sigortası eve göre, hayat sigortası ise kişiye göre farklılık gösteriri.

Türk Ekonomi Bankası konut kredisi faiz oranları 17.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ve diğer kredi kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.