Vakıfbank’tan Yeni Konut Alımlarına Özel Ödeme Planlarıyla Kredi Kampanyası!

Zorlaşan konut kredisi alımlarına karşın uygun ödeme planlarıyla müşterilerini ev sahibi yapmak isteyen Vakıfbank, düşük faizli konut kredisi kampanyası sunuyor.

SarıPanjur konut kredisi kampanyası düzenleyen banka, uygun faiz oranları uyguluyor, 120 aya kadar uzanan avantajlı ödeme planları düzenliyor. Ödeme planlarını müşterilerinin bütçelerine uygun düzenleyen banka, aynı zamanda çeşitli alternatif ödeme planları da sağlıyor. Bunlar eşit taksitli ve azalan taksitli ödemeler olup, kişiler isterlerse bunları tercih edebiliyor.

Yeni Konut Alımlarına Özel Avantajlı Ödeme Planları

Sarıpanjur konut kredisi kampanyası sadece yeni konut alımları için geçerli olup, öncesinde bankanın konut kredisi kullananlar kredilerini bu kampanyaya transfer edemiyor. Benzer şekilde diğer bankalardan konut kredisi alanlarda da kredilerini Sarıpanjur konut kredi kampanyasına taşıyamıyor. Aynı zamanda satın alınan evlerin sadece 1 tane bağımsız bölümlerinin olması gerekiyor.

Hızlı Kredi Başvurusu İmkanı!

Sarıpanjur konut kredisi başvuruları banka şubelerine ek olarak çağrı merkezi arayarak da yapılabilmektedir. Bunun için 444 0 724 numarasının tuşlanması, 5 numaralı başvuru işlemlerinin seçilmesi devamında 2 numaralı kredi başvurusu seçeneği ve 1 numaralı konut kredisi başvurusu seçeneği seçilmelidir. Hızlı konut kredisi başvurusunun onaylanması durumunda da belgelerin alınarak, bankaya krediye ilişkin evrakları imzalamak için gitmek yeterli olmaktadır.

Düşük Faiz Seçeneği!

Konut kredisi faiz oranları ise temin edilen kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. 500 bin Türk Lirasına kadar alınan kredi miktarında 120 aya kadar olan tüm vadelendirmelerde yüzde 1,99 oranında faiz uygulanırken, 500 bin Türk Lirası ile 1 milyon 200 bin Türk Lirası arasındaki kredilerde ise yüzde 2,09 oranında faiz uygulanmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 15 Eylül 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.saripanjur.com.tr/saripanjur-konut-kredisi-paketi.aspx?pageID=976&nID=723

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini