TEB’den Hemen Onaylanan 4.000 TL Acil Kredi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini hızlı bir şekilde temin ederek, ödemelerinizi 36 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile birlikte gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Türk Ekonomi Bankası, düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Bankanın düzenlediği kampanya dahilinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Düşük faiz oranlarıyla kredi başvurusu yapılmasına olanak sağlayan banka, ödemelerinizin de 36 aya kadar uzatılarak rahat bir şekilde yapılmasına olanak sağlıyor.

Hem internet üzerinden, hem SMS göndererek, hem ATM’lerden, hem de size en yakın Türk Ekonomi Bankası (TEB) şubesini ziyaret ederek temin edebileceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü vasıtasıyla, bütçenizi yormayacak şekilde kredinize ve aylık gelir durumunuza göre ödeme planı oluşturabilirsiniz.

4.000 TL Hızlı İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türk Ekonomi Bankası’ndan çekeceğiniz 4 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 24 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,60 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 202,96 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Türk Ekonomi Bankası’nın size en yakın şubesine giderek gerçekleştireceğiniz kredi başvurusunda yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin ve ikâmet ettiğiniz adresinizi gösteren belgenizin bulunması gerekmektedir. İnternet üzerinden başvurduğunuz ve onaylanan krediniz de hızlı bir şekilde TEB vadesiz hesabınıza aktarılmaktadır.

Bu kredi ödeme planı, 30 Ocak 2018 Salı günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/ihtiyac-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.