Ziraat’ten Yaza Özel Kredi!

Ziraat Bankası, yaz aylarına özel olarak hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte tüm acil nakit ihtiyaçlarınıza pratik bir şekilde çözüm sunmayı hedefliyor. Yaz aylarının vazgeçilmezi olan tatil masrafları ve tadilat masrafları için rahatlıkla temin edebileceğiniz bir kredi türü olan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi ile birlikte, tüm acil nakit ihtiyaçlarınızı rahat bir çözüme kavuşturabilirsiniz.

Ziraat Bankası, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile aynı zamanda 48 aya varan vade seçenekleri ile kolay bir ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlıyor. Düşük faiz oranları ile birlikte temin edebileceğiniz Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi, kredi süresi boyunca hayat sigortası uygulaması eşliğinde temin ediliyor.

Türkiye’nin en çok kredi kullandıran bankası olma özelliğini taşıyan ve aynı zamanda bir kamu bankası olan Ziraat Bankası; uygun faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç kredinizi temin etmenize olanak sağlıyor. Hem düşük faiz oranları, hem de uzun vade seçenekleri eşliğinde yaz aylarında yapacağınız tüm masrafları düşük taksit tutarları ile ödeme şansı, Ziraat Bankası’nda sizi bekliyor.

Kredi başvurusu aşamasında herhangi bir ön kefil talebinde bulunmayan Ziraat Bankası, başvuru evrakları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık no’nuzun yazılı olduğu kimliğinizin ya da ehliyetinizin yanınızda olmasına, maaş ve gelir durumunuza göre düzenlenmiş gelir belgelerinizin yanınızda bulunmasına ve adres kontrol sisteminde gözükmeme ihtimaline karşı ikamet ettiğiniz adresi göstermek üzere adınıza düzenlenmiş su, doğalgaz, telefon ya da elektrik faturanızın yanınızda bulunmasını talep ediyor.

Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek rahatlıkla kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir ya da internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz için en uygun krediyi belirleyebilirsiniz.