TEB’den Sıfır ve İkinci El Otomobiller İçin Taşıt Kredisi

Türk Ekonomi Bankası (TEB) düzenlediği taşıt kredisi ile birlikte, ayağınızı yerden kesecek değil; hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanız için ihtiyacınız olan nakit desteğini 48 ay vade seçeneği eliğinde sunuyor.

Aylık yüzde 1,35 oranında faiz uygulaması yapan Türk Ekonomi Bankası (TEB), 48 aya varan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanını tercih ederek, ihtiyacınız olan nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Aynı zamanda düzenlediği kampanya ile birlikte, düşük miktarlarda ödeme yaparak kredi borcunuzu kapatmanıza olanak tanıyan Türk Ekonomi Bankası (TEB), taşıt kredi başvurusu için 24 saat içerisinde onay durumunu tarafınıza bildiriyor.

Sıfır kilometre otomobillerin satın alımında kullanılacak taşıt kredisi için proforma fatura değerini göz önünde bulunduran TEB, ikinci el otomobiller için temin edeceğiniz taşıt kredisi miktarı için de kasko değerini göz önünde bulunduruyor. Mevcut değerin ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında finansman sağlayan Türk Ekonomi Bankası, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısım için de yüzde 50 oranında finansman sağlayarak, hayalini kurduğunuz otomobile bir an önce sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Talep etmeniz halinde kasko, sigorta, hayat sigortası gibi ücretleri de taşıt kredisi vade süreciniz boyunca taksitlendirerek rahat bir ödeme planı oluşturmanıza olanak sağlayan Türk Ekonomi Bankası (TEB), temin edeceğiniz bu krediyi rahat bir ödeme planı ile ödemenize olanak sağlıyor.

Kredi başvuru aşamasında herhangi bir kefil şartı aramayan Türk Ekonomi Bankası, satın alacağınız otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek taşıt kredisi için gerekli olan teminatı sağlıyor. Siz de gerekli belgeler ile beraber size en yakın TEB şubesini ziyaret ederek taşıt kredinizi temin edebilirsiniz.