Denizbank’tan 48 Ay Vadeli, Sabit Faizli Taşıt Kredisi ve Detayları!

Denizbank, sabit faiz oranları ve 4 yıla kadar uzanan ödeme planları ile müşterilerine özel taşıt kredisi imkanı sağlıyor.

Denizbank taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,41 ve sabittir. Yani kişilerin aldıkları kredinin tutarına ya da kredi vadesine göre faiz oranlarında herhangi bir değişiklik olmuyor. Ancak bankanın faiz oranları değiştirme hakkı vardır.

Eşit ödeme planları ile taşıt kredisine ek olarak bir de esnek tutarlarda ödeme imkanı sağlanıyor.

Hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden taşıt kredisi başvurusu yapılıyor. Banka başvuruları 1 iş günü içerisinde değerlendiriyor.

Hem yeni hem de ikinci el otomobil satın almak isteyenlere özel sunulan krediden yararlanmak isteyenlerden ayrıca alınan kredi tutarının binde beşi kadar da tahsis ücreti alınıyor. Bu ücret tüm bireylerden bir kez alınıyor.

Ayrıca satın alınan aracın değerinin yüzde yüzü kadar kredi verilmiyor. Yeni otomobiller için proforma fatura, ikinci el otomobiller için ise kasko değeri baza alınarak verilecek kredi hesaplaması yapılıyor. Eğer alınan otomobilin değeri 50 bin Türk Lirası ve bu değerinde altında bir tutarsa verilecek olan kredinin tutarı otomobilin değerinin yüzde 70’i kadar oluyor. Ancak satın alınan otomobilin değeri 50 bin Türk Lirasından fazla ise verilecek olan kredinin tutarı 50 bin Türk Lirasını aşan kısmının yüzde 50’si hesaplanarak ilk yapılan hesaplama ile toplanıyor. Yani; 25 bin TL değerinde otomobil için 17.500 TL kredi,  50 bin TL değerinde otomobil için 35 bin TL değerinde kredi, 75 bin TL değerinde otomobil için ise 47.500 TL kredi verilmektedir.

Denizbank taşıt kredisi faiz oranları 14 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/tasit-kredisi/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.