Turkishbank’tan 24 Ay Vadeli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

Son zamanlarda eğitim, sağlık ve benzeri gibi bireysel ihtiyaçlarımızda artış göstermesi ile ters orantılı olarak nakit bulmakta zorlanıyoruz. İlk olarak aklımıza yakınlarımızdan borç almak gelse de çoğu zaman bankalardan kredi başvurusunda bulunuyoruz.

Turkishbank’ta bu kapsamda bireysel ihtiyaçlara özel ihtiyaç kredisi sunuyor.

Turkishbank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,65 olup, sabittir. Yani Turkishbank alınan tüm kredi tutarlarında ve uzatılan tüm vade sürelerinde yüzde 1,65 oranında faiz uygulamaktadır. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan banka, müşterilerinin aylık bütçeleri ile doğru orantılı olarak ödeme planları düzenlemektedir. Yani bunu açacak olursak; aylık ihtiyaç kredisi taksidi aylık gelirin yüzde 50’sini geçmeyecek şekilde ödeme planı düzenlenmektedir.

Başvuru için ise sadece nüfus cüzdanının ya da sürücü belgesinin fotokopisi, aylık gelir belgesi ile ikametgah belgesinin getirilmesi yeterli olmaktadır.

24 ay vadeli ödeme planı ile alınan 5.000 Türk Lirası ihtiyaç kredisi için aylık kredi taksidi 263,76 Türk Lirasına tekabül etmektedir.Uygulanan faiz oranı yüzde 1,65 olmaktadır. 5.000 Türk Lirası için tahsis ücreti tahsil edilmektedir. 5.000 TL için tahsis ücreti 25 Türk Lirası olmaktadır. Yüzde 1,65 faiz oranı ile toplam geri ödenecek kredi tutarı 6 bin 330,17 Türk Lirası olmaktadır.

Turkishbank İhtiyaç Kredisi faiz oranları 04.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkishbank.com/bireysel-bireysel-kredi-ve-kmh-faiz-oranlari/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.