TurkishBank’tan Aylık 550 TL Ödemeler ile Konut Kredisi!

TurkishBank, ayda düşük miktarlı ödemeler ile 5 yıla kadar uzanan vade süreli konut kredisi düzenledi.

TurkishBank konut kredisi faiz oranları yüzde 0,98 ile yüzde 1,50 arasında değişiklik göstermektedir. Faiz oranları vadelendirme çeşitlerine göre değişmektedir. 1 yıla kadar olan konut kredisi ödemelerinde yüzde  1,98 oranında, 1 yıl ile 1,5 yıl arasındaki ödemelerde yüzde 1,30 oranında, 1,5 yıldan 3 yıla kadar olan ödemelerde yüzde 1,40 ve 3 yıldan 5 yıla kadar ise yüzde 1,50 oranında konut kredisi faiz oranları uygulanmaktadır.

Faiz oranları ödeme süresi boyunca piyasada meydana gelen hareketlenmelerden etkilenmeyip, sabit kalmaktadır. Aylık ödemeler eşit ödemeli plan düzenin yapılıp, aydan aya ödeme miktarlarında değişiklik yapılmamaktadır. Ancak müşteri özelinde ödeme planları oluşturulabilinmektedir. Sabit faizli ve eşit taksitli konut kredisi risk almak istemeyen müşteriler için geçerli olmaktadır.

5 Yıl Vadeli 20 bin Türk Lirası Konut Kredisi Ödeme Planı

5 yıl vadeli konut kredisi ödeme planı ile 20 bin Türk Lirası tutarında finansman almak isteyenler için yüzde 1,50 oranında faiz uygulanmaktadır. Kredi örneğine ilişkin olarak aylık taksitler 547,84 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Toplamda gerçekleşecek olan faiz ödemesi 12 bin 870,36 Türk Lirası olmaktadır.Efektif yıllık maliyet oranı ise yüzde 24,1827 olmaktadır. Aylık kredi ödemesine KKDF ile BSMV dahil edilmiştir.

TurkishBank Konut Kredisi faiz oranları 28.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkishbank.com/bireysel-bireysel-kredi-ve-kmh-faiz-oranlari/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.