ING Bank Konut Kredisinde Kampanya

ING Bank, düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte sahip olduğunuz bütçe için özel hazırlanmış ödeme planları ile birlikte ödeme yapmanıza ve konut sahibi olmanız için gereken nakit desteğini sağlıyor.

Daha önce Türkiye’de ilk olarak başlattığı her KKB skoruna özel ihtiyaç kredisi ile birlikte bir çok yeni müşteri sahibi olan ING Bank, şimdi de düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte konut sahibi olma hayali kuranlara nakit desteği sağlıyor.

Geliri sabit olan vatandaşlar için ödemelerini erkenden planlamaları için düzenlenen sabit faiz ve sabit taksitli konut kredisi kampanyasından faydalanarak, her ay ödenecek olan tutarı önceden bilebilir, bu ödeme doğrultusunda bütçenizi planlayabilirsiniz. Ya da ödeme planınızı kendiniz oluşturmak, her ay elinizdeki tutara göre bir ödeme yapmak istiyorsanız, yine ING Bank tarafından özenle hazırlanmış olan eşit ana para ödemeli konut kredisi kampanyasından faydalanarak, ödemelerinizi özgürce planlayabilirsiniz.

Aynı zamanda konut sahibi olduğunuz zaman olan harcamalarınızı göz önünde bulunduran ING Bank, konut kredisi için oluşturacağınız ödeme planında belirlenen taksit tutarı için; giderek azalan taksit ya da giderek artan taksit üzerinden bir plan oluşturarak, ödemelerinizi düzenli şekilde yapmanıza olanak sağlıyor.

Siz de ING Bank’tan konut kredisi temin etmek istiyorsanız, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numaranızı gösteren nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaportunuz, gelir durumunuzu gösteren maaş cüzdanı, maaş bordrosu, kira kontratı, SGK dökümü gibi gelir belgeniz, satın alacağınız konuta dair tapu fotokopisi ile konut kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.