Türkiye Finans’tan 48 Ay Vadeli 8.000 TL İhtiyaç Finansmanı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, avantajlı maliyetler eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası hızlı bir şekilde temin edebileceğiniz avantajlı maliyetler eşliğinde finansman sunuyor. Bireysel olarak tüm ihtiyaçlarınız için uygun kâr payı oranlarıyla finansman sunan banka, finansman başvurunuzu size en yakın şube üzerinden gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Türkiye Finans Katılım Finansman Başvurusu

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan ihtiyaç finansmanı temin etmeniz için, yanınıza nüfus cüzdanınızı, ehliyetinizi veya pasaportunuzu, maaş bordronuzu ya da gelir belgenizi, temin edeceğiniz finansmanı kullanacağınız ürün için proforma faturayı ve ikâmet adresinizi gösteren belgenizi alarak, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Kefilsiz ve teminatsız bir şekilde finansman temin etmenize olanak sağlayan banka, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde düşük ödemelerle finansmanınızı temin etmenize olanak sağlıyor.

8.000 TL İhtiyaç Finansmanı Ödeme Planı

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın temin edeceğiniz 8 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç finansmanı ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı için bankanın uygulayacağı aylık sabit  ihtiyaç finansmanı kâr payı oranları yüzde 1,45’e tekabül ederken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 247,21 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak tutar ise 11 bin 866,08 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi ödeme planı, 2 Şubat Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/ihtiyac-finansmani/Sayfalar/ihtiyac-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.