Yatırımlar için Türkiye Finans’tan 48 Ay Vadeli 100.000 TL Arsa Finansmanı!

Yatırımlarını arsa alarak değerlendirmek isteyenlere Türkiye Finans Katılım Bankası arsa finansmanı kampanyası düzenledi.

Türkiye Finans arsa finansmanı kar payı oranları sabit tutulup yüzde 1,40 olarak belirlenmiştir. Arsa almanın eskisi kadar zor olmadığı yaşadığımız dönemde en uygun arsa finansmanını veren banka, 60 ay yani 5 yıla kadar uzanan ödeme planları uyguluyor.

Arsa finansmanı kapsamında ipotek tesisi koyan banka, ödemeler sona erdiğinde arsa üzerindeki ipoteği kaldırıyor.

Başvuru için bireylerin nüfus cüzdanlarını, satın alacakları arsanın evraklarını, gelir belgelerini getirmeleri gerekiyor. Nüfus cüzdanlarının yırtık olmaması, kesinlikle üzerinde T.C. kimlik numarasının yazılı olması gerekip, eğer bunlardan birisi mevcut ise ehliyette geçerli olmaktadır. Gelir belgesi yerine maaş bordrosu geçerli olup, serbest meslek sahiplerinin vergi levhalarını getirmeleri istenmektedir.

48 ay vadeli 100 bin Türk Lirası arsa finansmanı için aylık ödeme 3 bin 51,57 Türk Lirası olmaktadır. Tahsis ücreti 1000 Türk Lirası olup, arsa değerinin ekspertiz raporu için ekspertiz ücreti alınmaktadır. Bu kapsamdaki ekspertiz ücreti 750 Türk Lirası olmaktadır. Arsa üzerine konulan ipotek için ise 350 Türk Lirası alınır. Geri ödenecek arsa finansmanı tutarı ise 146 bin 475.36 Türk Lirasına tekabül eder.

Türkiye Finans Katılım Bankası arsa finansmanı kar payı oranları 18.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/Sayfalar/arsa-finansmani.aspx

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt finansmanları ve diğer finansman kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.