Türkiye İş’ten Yüzde 1,29’dan Başlayan Faiz Oranları ile Anında Kredi!

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bankalarda sunduğu hizmet kalitelerini sürekli olarak geliştirmektedirler. Son dönemlerde bankalar artık müşterilerini şubelere kadar davet etmeden kredi imkanları sağlamaktadır. Bireyler bulundukları yerden kredi başvurusu yapabilip, yine bulunduğu yerdeyken finansmanlarını alabilmektedirler.

Bu bankalardan biri de Türkiye İş Bankası’dır. Türkiye İş Bankası, müşterilerine özel anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Düzenlenen kredi kampanyasının faiz oranları yüzde 1,29 ve yüzde 1,35’tir. Bu oranlar bireylerin kredi alırken dosya masrafı ücretlerini ödemelerine ya da ödemelerine göre değişkenlik göstermektedir. Ödeyen bireyler yüzde 1,29 oranında faiz oranı ödemesi gerçekleştirirken, dosya masraflarını ödemeyenler ise yüzde 1,35 oranında faiz ödemsi yaparlar. Dosya masrafları için alınan tutar kredinin binde beşinden fazla olmamaktadır. Yani alınan 5 bin Türk Lirası için maksimum 25 Türk Lirası ücret talep edilmektedir.

Anında yapılan başvurularda alınabilecek maksimum kredi miktarı 25 bin Türk Lirasıdır ve azami vade süresi ise 4 yıl olarak belirlenmiştir.  Bireyler, günün, haftanın hatta ayın her zaman diliminde kredi başvuru yapabilmektedir. Bankanın krediye onay vermesi durumunda ise finansman direkt olarak bireylerin vadesiz hesaplarına yatırılır.

25.000 TL Anında Kredi Ödeme Planı

48 ay vadeli 25.000 TL masrafları ödenerek alındığı zaman taksit tutarı 742 TL, toplamda ödenecek ana para ve faiz tutarı ise 35.612 TL olur. Masraflar ödenmediği zaman ise taksit 753 TL, toplamda ödenecek ana para ve faiz tutarı ise 36.159 TL olur.

Türkiye İş Bankası anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 10 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/aninda-kredi/Sayfalar/aninda-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.