Uygun Faizli Konut Kredisi QNB Finansbank’tan!

QNB Finansbank, yüzde 0,90’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi sunuyor.

Yıllardır ev hayali kuran, kendi evimde oturmak istiyorum diyen müşterileri için uygun faizli konut kredisi sunan QNB Finansbank, müşterilerine çeşitli ödeme seçenekleri de sunmaktadır. Gelir durumlarını baza alarak ödeme planları oluşturan banka, çeşitli kolaylıklar sağlamaktadır. Maksimum vade süresini 120 ay olarak belirleyen banka, 3 ile 24 arasındaki vadede aylık faiz oranını yüzde 0,90, 25 ile 60 ay arasında vadede yüzde 0,93 ve 61 ile 120 ay arasındaki vadede ise yüzde 0,95 olarak belirlemiştir.

Konut kredisi sadece Türk Lirası cinsinden kullandırılıp, müşterilerin satın alacakları evin ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar finansman sağlanmaktadır. Ayrıca satın alınan evin tipinin mesken olarak görülmesi gerekmektedir.

Erken ödeme gerçekleştirerek konut kredisini tamamen kapatmak isteyen bireylerin ise talep ettikleri günde geriye kalan kredi vadesi 36 aydan fazla ise kredi miktarının yüzde 2’si, az ise yüzde1’i kadar masraf alınmaktadır.

Banka kredi vadeleri, faiz oranları ve tutarlarında bazı kriterler koymuştur. Yüzde 90 oranında aylık faizle 500 bin Türk Lirası değerinde konut kredisi sadece 1 ile 24 ay arasındaki vadelerde geçerli olmaktadır. Yine benzer şekilde yüzde 0,93 oranında faiz 500 bin Türk Lirası değerindeki konut kredisi sadece 25 ile 60 ay arasındaki vadelerde geçerli olmaktadır. Banka konut kredisi faiz oranlarında değişiklik yapabilme hakkında sahip olup, uygun görmediği durumlarda ise kredileri onaylamamaktadır.

QNB Finansbank konut kredisi başvuru bankanın kendi internet sitesinden hızlı bir şekilde yapılabilindiği gibi ayrıca şubeye gidip de gerçekleşmektedir. Şubeye gidip başvurularını gerçekleştirecek bireylerin yanlarında muhakkak satın alacaklara eve ait olan tüm belgeleri getirmeleri, nüfus cüzdanlarını ve gelir belgelerini de unutmamaları gerekmektedir.