Vakıfbank’tan 48 Ay Vadeli 40.000 TL Taksitli İhtiyaç Kredisi!

Türkiye’nin kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, müşterilerine özel evlilik masraflarından eğitim harcamalarına, beyaz eşya yenilenmesinden mobilyaya kadar her türlü ihtiyaçlar için taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisine ilişkin olarak maksimum 48 ay vadeye kadar ödeme planı düzenlenip, bireylerin tercihine göre eşit taksitli sunulan imkan haricinde 3 aylık dönemlerde ödemeli ya da değişken taksit tutarları ile ödemeli imkan da sunulmaktadır.

Söz konusu kredi kampanyası yalnızca aylık gelirleri olan ve bunu başvuru sırasında bankaya belgeli bir şekilde sunabilen bireylere verilmektedir. Kredi kullanımı sırasında hayat sigortası yapılması zorunlu tutulmuştur. Hayat sigortası ücreti hesaplaması ile müşteriden müşteriye göre değişiklik göstermektedir. Ek olarak alınan bir diğer ücret ise dosyası masrafları ücreti yani kredi tahsis ücretidir. Bu ücret kredi tutarının binde beşine tekabül etmektedir. Binde beşinden fazla alınamaz ve yalnızca bir kez alınır. Ve son olarak kredi kullanımında kişilerin teminat göstermeleri istenir. Teminat olarak gayrimenkul tapusu gösterilmesi gerekmektedir. Gayrimenkul üzerine ipotek konulur, ödemeler sona erdiği zaman ise ipotek kalkar.

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,75’tir. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunulur. İhtiyaç kredisi başvuruları yalnızca banka şubelerinden yapılır.

40.000 TL Taksitli İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Vakıfbank’ın sunduğu kredi kampanyası kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 40 bin TL ihtiyaç kredisi almak isteyen bireylerin aylık kredi taksitleri 1.330,75 TL’ye tekabül eder.Toplamda geri ödenecek tutar ise 63 bin 876,05 TL olur. Alınan kredi tahsis ücreti ise 200 TL’ye tekabül eder.

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisi faiz oranları 1 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.vakifbank.com.tr/faiz-oranlari-ve-faiz-maliyet-tablolari.aspx?pageID=658&itemID=1042#item-1042

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.