Günde 3 TL’den Başlayan Taksitlerle İhtiyaç Kredisi Odeabank’tan!

Odeabank, günde 3 Türk Lirasından başlayan kredi ödemeleri ile müşterilerine özel avantajlı faiz oranları ile anında ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Odeabank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,79 ile yüzde 1,29 arasında değişmektedir. Faiz oranları müşterilerin kredi notuna göre farklılık göstermektedir. Kredi notu daha yüksek olan müşteri daha düşük faizli ihtiyaç kredisinden faydalanmaktadır.

Çeşitli ödeme seçenekleri sunan banka, 48 aya varan vadeler ile müşterilerine çeşitli kolaylıklar sağlayıp, en uygun ihtiyaç kredisi vermektedir.

Belge Yok, Kefil Yok!

Odeabank, ihtiyaç kredisi başvurusu sırasında bireylerden belge ve kefil talep etmemektedir. Başvurular internet ve mobil şube ile birlikte sms aracılığı ile gerçekleşmektedir. Sms ile başvuru yapmak isteyenlerin birer boşluk ile NAKİT ve T.C. kimlik numaralarını yazıp 8444’e göndermeleri gerekmektedir. Başvuruların değerlendirilmesi ve onaylanması sonucunda banka şubelerine gidilmesi gerekmektedir. Şubelerden gerçekleşen başvurularda kimlik cüzdanı getirilmesi gerekmektedir.

Odeabank, kredi taksit ödemeleri için de çeşitli kolay imkanlar vermektedir. Odeabank internet şubesi, iletişim merkezi, mobil şubesi haricinde, bireyler isterlerse Akbank ATM’lerinden, isterlerse PTT şubelerinden isterlerse de havale ya da EFT ile ödemelerini yapabilmektedirler.

Odeabank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 04.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/krediler/Ihtiyac-Kredisi/Sayfalar/Nakit-Hazir.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.