Vakıfbank’tan 48 Ay Vadeli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

Öğrencilerin eğitim harcamaları, sağlık problemleri, uzun bir tatile çıkmak gibi ihtiyaçlar için gerekli olan nakitlerin karşılanması için Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi vade süresi minimum 3 ay, maksimum 48 ay olup, tüm vade sürelerinde uygulanan faiz oranı yüzde 1,75 olmaktadır.

Kredinin ödemelerinde müşterilerine kolaylıklar sağlamak için 3 ayda bir kredi ödemeleri ya da değişken taksit tutarları ile ödemeler şeklinde seçenekler sunmaktadır. Böylelikle her ay kredi ödemesi yapılması zorunlu olmayıp, tercih edilene göre belli sürelerde gerçekleşmektedir.

Vakıfbank ihtiyaç kredisinden yalnızca belli bir geliri olan, bu geliri düzenli olan, ticari nitelikli kişiler haricinde gelirlerini belgeleyebilen kişilerin başvuruları onaylanmaktadır. Kredi kullanan herkesin hayat sigortası yaptırması mecburi tutulmaktadır. Ayrıca kredi kapsamında banka teminat  istemektedir.

Vakıfbank’tan 48 Ay Vadeli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

48 ay vadeli alınan 5 bin Türk Lirası için aylık yüzde 1,75 faiz oranı ile taksit tutarı 166,34 Türk Lirası, toplamda geri ödenecek kredi tutarı ise 7 bin 984,51 Türk Lirası olur. Kredi başvurusunda nüfus cüzdanı ya da ehliyetin aslı ya da fotokopisi, gelir durumuna göre belge ve yine kişinin durumuna göre teminat istenir.

Vakıfbank  ihtiyaç kredisi faiz oranı ve hesaplaması 17 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.vakifbank.com.tr/faiz-oranlari-ve-faiz-maliyet-tablolari.aspx?pageID=658&itemID=1042#item-1042

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.