Vakıfbank’tan 63. Yıla Özel Konut Kredisi

Vakıfbank altmış üçüncü kuruluş yıl dönümünü kutlamak için bir çok kredi türünde kampanya düzenliyor. Konut kredisi için düzenlediği kampanya ise Sarı Panjur adı altında toplanıp, her bütçe için farklı bir ödeme planı sunuluyor.

Sarı Panjur Konut Kredisi Seçenekleri

Vakıfbank tarafından düzenlenen Sarı Panjur konut kredisi kampanyaları bir çok farklı seçenek barındırıyor. Bu seçenekler;

  1. Masrafsız Sarı Panjur Konut Kredisi
  2. Artan Taksitli Sarı Panjur Konut Kredisi
  3. Azalan Taksitli Sarı Panjur Konut Kredisi
  4. Ara Ödemeli Sarı Panjur Konut Kredisi
  5. Periyodik Ödemeli Sarı Panjur Konut Kredisi
  6. Anapara Sabit Sarı Panjur Konut Kredisi
  7. Taksitler Sonra Sarı Panjur Konut Kredisi
  8. Anapara Sonra Sarı Panjur Konut Kredisi
  9. Transfer Et Sarı Panjur Konut Kredisi
  10. Standart Sarı Panjur Konut Kredisi

Sarı Panjur Konut Kredisi Başvurusu ve Gerekli Belgeler

Vakıfbank, altmış üçüncü kuruluş yıl dönümü için düzenlediği bir çok kredi kampanyası ile birlikte ihtiyacınız olan nakdi finansmanı sağlıyor. Bütçeniz için en uygun konut kredisini sağlayan Vakıfbank, 120 aya varan vade seçenekleri eşliğinde kira öder gibi ev sahibi olmanıza olanak sağlıyor.

İsterseniz hemen kredi ödemelerinize standart bir şekilde başlayabilir, isterseniz önce faiz ve masrafları ödeyerek anaparanızı erteleyebilir, isterseniz ara ödemeler belirleyerek aylık taksit miktarınızı azaltabilir ya da periyodik olarak ödemeler içeren bir ödeme planı oluşturarak hayalini kurduğunuz konuta sahip olabilirsiniz.

Vakıfbank’tan Sarı Panjur Konut Kredisi ürünlerinden temin etmek için kimliğiniz, gelir belgeniz, adres teyit amaçlı faturanız ve satın almak istediğiniz konuta dair tapunun fotokopisi ile birlikte size en yakın Vakıfbank şubesine konut kredisi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.