Vakıfbank’tan Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank, bireysel harcamalar kapsamında müşterilerine özel ödeme planları ile ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kapsamında Sonbahar Kredi Kampanyası düzenleyen banka, yüzde 1,24’ten başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Faiz oranları dosya masrafı ücretlerinin alınması ve alınmamasına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Kredi dosya masraflarının ödenmesi durumunda aylık yüzde 1,24 oranında ihtiyaç kredisi faiz oranı uygulanırken, kredi dosya masraflarının ödenmemesi durumunda ise yüzde 1,29 oranında faiz ödenmektedir.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunulup, müşterilerin bütçeleri baza alınarak ödeme planları hazırlanmaktadır.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu hem sms hem bankanın internet sitesi hem de bankanın tüm şubelerinden yapılmaktadır. Kredi başvurusu sms ile yapıldığında sırası ile birer boşluk bırakılarak KREDİ, T.C. kimlik no ve aylık gelirin yazılması ve sonrasında ise 5724’e mesaj atılması gerekmektedir. Ancak anında kredi başvurusunun onaylanması durumunda bireylerin banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

10.000 TL Sonbahar Kredi Kampanyası

Vakıfbank Sonbahar Kredi Kampanyası kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin TL finansman desteği alan bireyler kredi dosya masraflarını ödemedikleri durumda aylık kredi ödemesi 296,77 TL, geri ödenecek toplam tutar 14 bin 244,88 TL, kredi dosya masraflarının ödenmesi durumunda ise aylık kredi ödemesi 293,00  TL, geri ödenecek toplam tutar ise 14 bin 063,9 TL olmaktadır. Kredi dosya masrafı ise kredi tutarının binde beşi kadardır. 10 bin TL için hesaplanan kredi tahsis ücreti ise 50 TL’dir.

Vakıfbank  ihtiyaç kredisi faiz oranları 2 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://vakifbank.com.tr/vakifbank-sonbahar-kredisi–.aspx?pageID=2423

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.