Yapı Kredi’den Hızlı, Hemen Onaylı İhtiyaç Kredisi!

Türkiye finans sektörünün güçlü ve köklü kurumlarından olan Yapı Kredi Bankası, sunduğu sınırsız hizmet ile müşterilerinin yanında olup, onlara destek oluyor.

Müşterilerine hızlı ihtiyaç kredisi sağlayan Yapı Kredi Bankası, uygun faiz oranları ile en uygun ihtiyaç kredisini sunuyor.

Faiz oranları yüzde 1,27, yüzde 1,31 ve yüzde 1,39 olup, 48 ay vadeli ödeme imkanı sağlanmaktadır. Minimum verilen ihtiyaç kredisi tutarı 1.000 Türk Lirasıdır.

Başvurular SMS, şube, telefon bankacılığı ve ATM’lerden yapılabilinmektedir. SMS ile yapılan ihtiyaç kredisi başvurusunda 4411’e sırası ile kredi türü, T.C. kimlik numarasının ve aylık gelirin yazılıp gönderilmesi gerekmektedir. Telefon bankacılığı ile yapılan ihtiyaç kredisi başvurusunda 444 0 444’ün aranması gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda istenilen belgelerin getirilmesi kredi alma sürecini hızlandırmaktadır. Kimlik cüzdanı fotokopisi ile gelir belgesi ve ikametgah belgesi getirilmelidir. Krediye ilişkin hayat sigortasının yapılması zorunludur. Sigorta ücretleri kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, aldıkları ihtiyaç kredisi tutarına ve vade süresine göre değişir. Kredi tahsis ücreti tahsil edilip, bu ücret bir kez alınır. Bu ücret kredi miktarının yüzde 0,5’i kadardır.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 21.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.