Vakıfbank’tan Geleneksek Bayram Kredisi Kampanyası!

Bankalar zaman zaman özel günler için kredi kampanyaları düzenlerler. Bu özel günlerden biri de Kurban Bayramı’dır. Kurban Bayramı’na özel faiz oranları, uzun vade süreleri, çeşitli ödeme seçenekleri sunulur.

Vakıfbank’ta kurban bayramına özel Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası düzenledi. Vakıfbank’ın düzenlediği bayram kredisi kampanyası 48 ay vadeli olarak sunuluyor. Ancak bilinmesi gereken önemli bir husus vardır. Vakıfbank’ın kredi kampanyası sadece kamu çalışanları, özel sektör çalışanları ve emekli Vakıfbank müşterileri için sunulmaktadır.

Anında bayram kredisi şeklinde sunulan kampanyaya bireyler banka şubelerinden gitmeden başvurularını yapabilmektedirler. Bayram kredisi anında başvurusu hem sms ile hem de bankanın internet sitesi üzerinden yapılabilinmektedir. Sms ile yapılan başvurularda mesaj ücreti müşterilere ait olmaktadır.

SMS ile Bayram Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Cep telefonunun mesaj kısmında birer boşluk bırakılarak sırası ile KREDİ, T.C. kimlik numara, bireylerin kendi aylık gelirlerini yazmaları ve bankanın 5724 numarasına mesaj atmaları gerekmektedir.

Kredi ödemeleri eşit taksitli, artan ve azalan taksitli, balon ödemeli, ara ara ödemeli, ilk 3 ay ödemeden ya da 3 ayda bir ödemeli gibi çeşitli seçeneklidir.

Faiz oranları kredinin tutarına ve kredinin masraflı ve masrafsız alınmasına göre değişmektedir. Dosya masrafları ödendiği zaman 20 bin Türk Lirasına kadar olan kredilerde yüzde 1,20 oranında, 20 bin ile 90 bin Türk Lirası arasındaki bayram kredilerinde ise yüzde 1,16 oranında faiz uygulanır. Ancak dosya masraflarının ödenmemesi halinde 90 bin Türk Lirasına kadar olan tüm kredi alımlarında yüzde 1,25 oranında faiz uygulanır.

48 Ay Vadeli 20.000 TL Bayram Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli ödeme planı ile 20.000 TL Vakıfbank Bayram Kredisi alındığı zaman yüzde 1,20 oranında faiz uygulanır. Aylık taksit ise 580 TL olur. Bu ödeme planı eşit taksitli ödemeler için geçerlidir. Diğer ödeme planı seçeneklerinden faydalanmak için banka şubelerine gitmeniz gerekmektedir.

Vakıfbank bayram kredisi faiz oranları  28 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.vakifbank.com.tr/geleneksel-bayram-kredisi.aspx?pageID=2423

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.