Vakıfbank’tan Sonbahara Özel Konut Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank, sonbahar mevsimine özel yüzde 2,09’dan başlayan faiz oranlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere konut kredisi kampanyası sunuyor.

Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyası Özellikleri

Vakıfbank, Sonbahar mevsimine özel Sarıpanjur Konut Kredisi Kampanyası düzenlendi. Düzenlenen konut kredisi kampanyası kapsamında yüzde 2,09’dan başlayan faiz oranları uygulanmaktadır. Kredi faiz oranları bankadan temin edilen kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. 10 bin Türk Lirası ile 100 bin Türk Lirası arasındaki kredi kullanımlarında yüzde 2,09 oranında, 100 bin Türk Lirası ile 500 bin Türk Lirası arasındaki kredi kullanımlarında yüzde 2,39 oranında, 500 bin Türk Lirası ile 1 milyon 200 bin Türk Lirası arasında kredi kullanımlarında ise yüzde 2,49 oranında faiz uygulanmaktadır. Faiz oranları piyasa şartlarında göre değişkenlik göstermeyip, banka istediği zaman kişiye özel faiz oranı uygulayabilmektedir.

Sarıpanjur konut kredisi kampanyası kapsamında düzenlenebilecek en uzun vade süresi 120 ay olarak belirlenmiştir. 120 aydan daha uzun süreli vadelendirme yapılmamaktadır. En kısa vade süresi ise 3 ay olarak belirlenmiştir.

Bireyler kredi geri ödemeleri her ay eşit tutarlı yapabildikleri gibi aynı zaman azalan taksitli geri ödeme planlarını da talep edebilmektedirler.

Anında Konut Kredisi Başvurusu Yapabilirsiniz!

Söz konusu kampanya kapsamında sadece 1 tane bağımsız bölüm için geçerli olup, kredi başvuruları hem banka şubelerinden hem de bankanın çağrı merkezinden gerçekleşebilmektedir. Bankanın çağrı merkezinden kredi başvurusu yapmak isteyenlerin 444 0 724 numaralı hattı aramaları gerekmektedir. Anında kredi başvurusunun onaylanması durumunda da krediye ilişkin belgelerin imzalanması için banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.