Vakıfbank’tan Taşıt Kredisi Kampanyası! Şimdi Al, 2018’de Öde!

Vakıfbank, 48 aya varan ödeme imkanları ve uygun faiz oranları ile birlikte müşterilerine özel taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,19 ve yüzde 1,21 olarak belirlenmiştir. Faiz oranları kişilerin dosya masrafı ücretini ödemeleri ve ödememelerine göre değişkenlik göstermektedir. Dosya masrafını ödeyen kişiler için uygulanacak olan aylık faiz oranı yüzde 1,19, ödemeyen kişiler için aylık uygulanan faiz oranı yüzde 1,21 olmaktadır.

Kefilsiz taşıt kredisi sunan Vakıfbank, hayat sigortası yapılmasını da zorunlu tutmamaktadır. Kredi geri ödemelerinde ise eşit taksitliye ek olarak ilk 3 ay ödemesiz, 3 ayda bir ödemeli, son taksit balın ödemeli ya da değişen taksit tutarları olmak üzere çeşitli türlerde sunulmaktadır.

Dosya masraflarının ödemesini yapmak isteyenlerden alınan ücret ise aldıkları kredi tutarının binde beşi kadardır. Bu ücrete Vakıfbank yüzde 5 oranında banka sigorta muamele vergisini (BSMV) de dahil etmektedir.

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası başvurusu hem bankanın şubelerinden hem de web sitesinden gerçekleşmektedir. Ancak söz konusu kampanyadan yararlanmak için asgari maaş tutarında kredili mevduat hesabının açılması gerekmektedir. Bankanın gerekli gördüğü durumlarda kredi kullanım şartlarında değişiklik yapma hakkı vardır.

Taşıt kredisinde bankanın istediği belgeler ise şunlardır: 0 km araçlar için proforma fatura, nüfus cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah adresi için belge.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyası faiz oranları 9 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.vakifbank.com.tr/sonbahara-ozel-0-km-tasit-kredisi.aspx?pageID=2424

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.