Vakıfbank’tan 45.000 TL Taşıt Kredisi Başvurusu ve Detayları

Hepimizin hayalinde otomobil hayali vardır. Ancak bu hayali bazen gerçekleştirmemiz mümkün olmaz. Nakitimiz olmaz, nakit borç alabileceğimiz yakınımız olmaz.

Vakıfbank’ta bu kapsamda müşterilerine özel faiz oranları ile taşıt kredisi imkanı sağlıyor.

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,45 ve yüzde 1,55 olmaktadır. Faiz oranlarında değişim almak istediğiniz otomobilin yeni ya da ikinci el olmasına göre farklılık gösteriyor. Yüzde 1,45 faiz 0 km otomobil almak isteyenler için, yüzde 1,55 faiz oranı ise ikinci el otomobil almak isteyenler için uygulanıyor. Taşıt kredisi vade süresi ise maksimum 48 ay olarak belirlenmiştir. 48 aydan daha uzun vadelendirme yapılmamaktadır.

Taşıt kredisi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti alınıyor. Bu ücretin içine Vakıfbank yüzde 5’lik banka sigorta muamele vergisini dahil ederek hesaplıyor. Ayrıca kredi kapsamında bireylerden teminat isteniyor. İstenilen teminat için bireyler krediye konu olan otomobillerini gösterebiliyor. Müşteri özelinde değişen ek teminatlar da talep edilebiliniyor. Kredi başvuruları banka şubelerinden yapılıyor. Banka şubeleri haricinde kredi başvurusu yapılmamaktadır.

45.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı Detayları

Vakıfbank taşıt kredisine ilişkin olarak yeni araç almak için talepte bulunursanız 48 ay vadeli 45 bin TL için aylık kredi taksidiniz bin 390,55 TL olur. Ancak ikinci el otomobil için talepte bulunursanız aylık taksit tutarınız bin 425,60 TL olur.

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranı ve hesaplaması 25 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.vakifbank.com.tr/faiz-oranlari-ve-faiz-maliyet-tablolari.aspx?pageID=658&itemID=1055#item-1055

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.