Vakıfbank’tan Uygun Faizli Bayrama Özel Kredi!

KOBİ ve tarım bankacılığının yanında bireysel ve özel bankacılık sektöründe sunduğu ürün ve hizmetler sağlayan Vakıfbank, ramazan bayramının gelmesi ile beraber bayram kredisi kampanyası düzenledi.

Bayramda müşterileri nakit ihtiyaçlarına sıkışmasın diye finansal destek veren, kolay ödeme imkanları sağlayan Vakıfbank, 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi. Uygun faiz oranları ile müşterilerinin gelirlerine göre ödeme planı imkanları sağlayan banka, müşterilerinin bankaya gelmelerine gerek kalmadan başvuru yapabilme imkanı sağlıyor.

Sadece kamu çalışanı, özel sektör personeli ve emekli müşterileri için bayram kredisi kampanyası düzenleyen Vakıfbank, artan taksitli ihtiyaç kredisi ödeme imkanı ile müşterilerinin bayramlarını rahat geçirmesi için olanak sağlıyor.

Anında ihtiyaç kredisi kapsamında sms ve internet sitesindeki başvuru seçenekleri ile Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuruları hemen gerçekleşen müşterilerin, onay durumunda banka şubelerine gitmeleri gerekiyor. Bankanın istediği belgeleri yanlarına götüren bireylerin finansmanlarını alma süreçleri hızlanıyor. Banka başvuru esnasında müşterilerinin nüfus cüzdanlarını, ikametgah belgerini getirmelerini talep ediyor.

Sms ile başvuru için yapılması gereken birer boşluk ile KREDİ, T.C. kimlik numarasının ve aylık gelirin yazılıp 5724’e mesaj atmaktır. Örnek sms başvuru ise şu şekildedir; KREDİ 01234567890 1500

10 bin Türk Lirasına kadar tüm vade sürelerinde yüzde 1,20 oranında aylık faiz uygulayan Vakıfbank, 10.000 ile 90.000 Türk Lirası arasındaki finansman temini için yüzde 1,16, hayat sigortası yaptırmayanlar için ise 90 bin Türk Lirasına kadar tüm finansman teminleri için yüzde  1,25 oranında faiz uygulamaktadır.