PTT Emekli Müşterilerine Özel 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Denizbank’tan!

Denizbank, emekli maaşlarını PTT’den temin edenlere özel 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Her Derde Deva PTT İhtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Denizbank, yüzde 1,74’ten başlayan faiz oranları uygulamaktadır.

Denizbank PTT İhtiyaç kredisi faiz oranları alınan kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. Kredi alt limiti 1.000 Türk Lirası, üst limiti ise 36 bin Türk Lirası olup, 2 bin Türk Lirasına kadar alınan finansmanlarda yüzde 1,75 oranında,  2 bin Türk Lirası ve üzerindeki finansmanlarda ise yüzde 1,74 oranında faiz uygulanmaktadır.

Denizbank PTT İhtiyaç kredisi başvurusu PTT şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru esnasında bireylerin nüfus cüzdanlarını getirmeleri yeterli olmaktadır.

Müşterilerinden düzenlenen kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti  tahsil edilmeyip, sadece 80 yaşına kadar olan müşterilere finansman verilmektedir. Ayrıca kredi vadesi ile müşterilerin yaşının toplamının 80’den fazla olmaması gerekmektedir. Yani 77 yaşında olan emekli bir birey en fazla 3 yıl vadeli ihtiyaç kredisi alabilmektedir.

Denizbank’tan 10.000 TL PTT Emekli Kredisi ve Ödeme Planı

Denizbank’ın düzenlediği PTT İhtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 10 bin TL finansman alan ve 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenen emekli bir kişinin aylık kredi ödemesi 331,88 TL, kredi sonunda ödeyeceği toplam kredi tutarı ise 15 bin 930,42 TL olmaktadır. Aynı kredi tutarı 36 ay vadeli alındığı zaman ise aylık kredi tutarı 397,89 TL, vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 14 bin 324,20 TL olmaktadır.

Denizbank PTT ihtiyaç kredisi faiz oranları 15 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/her-derde-deva-ihtiyac-kredisi-ptt-isyerlerinde.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.