Yapı Kredi Bankası 120 Ay Vadeli 75.000 TL Konut Kredisi

Müşterileri istedikleri eve hemen sahip olabilsinler diye uygun faiz oranları ile konut kredisi sunan Yapı Kredi Bankası, 120 ay vadeli de ödeme imkanları sağlıyor.

İnternet şubesinden mobil şubesine, banka şubelerinde kadar alternatif konut kredisi başvurusu yapma imkanı sağlayan Yapı Kredi Bankası, aynı zamanda da çeşitli türlerde ödeme planları düzenliyor. Müşterilerinin bütçelerine en uygun, onlarında fikirlerini alarak, müşterilerinin istekleri yönünde konut kredisi ödeme planı düzenleyen banka,  konut kredisi vadesi ile vade sonundaki azami yaşın 70 olmasını istiyor. Yani eğer bir müşteri 65 yaşındaysa maksimum 5 yıl vadeli, 66 yaşındaysa 4 yıl vadeli, 69 yaşındaysa 1 yıl vadeli konut kredisi alabiliyor. Ayrıca satın alınan ekspertiz raporundaki değerinin yüzde sekseni kadar finansman veriliyor. Yüzde yüz konut kredisi için bireylerin teminat göstermeleri gerekiyor.

Faiz oranları sabit olup, yüzde 1,01’dir. Konut, hayat sigortası ya da DASK yapılması zorunlu tutulmuyor. Sigorta müşteri tercihine bırakılıyor.

Yapı Kredi Bankası 75.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

120 ay vadeli 75 bin Türk Lirası konut kredisi için haberimizin öncesinde de bahsettiğimiz gibi yüzde 1,01 faiz uygulanır. Bu faiz ile aylık konut kredisi taksit tutarı ise  bin 81,24 Türk Lirası, vade sonunda toplamda ödenecek kredi tutarı ise 129 bin 749,20 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları 13 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.