Yapı Kredi Bankası Kişiye Özel Ödeme Planıyla İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi Bankası’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi ürününden online kredi başvurusu kanalları sayesinde haftanın her günü, her saati ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini pratik ve hızlı bir şekilde temin etmenize olanak sağlıyor.

Türkiye genelinde en geniş müşteri portföylerinden bir tanesine sahip olan Yapı Kredi Bankası, düzenlediği ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde sağlık harcamaları, tadilat masrafları, tatil giderleri, eğitim harcamaları, seyahat masrafları, borç kapatma, kredi kartında geciken ödemelerini kapatma gibi tüm acil nakit ihtiyacı gerektiren işlemlerinizi çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor.

Banka 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri sayesinde ödemelerinizin düşük taksit tutarlarına tekabül ederek gerçekleştirilmesine de imkân tanıyor. Aylık düzenli bir gelir miktarına sahip olan, aynı zamanda kredi notu açısından da herhangi bir problemi bulunmayan vatandaşların kefilsiz ihtiyaç kredisi kullanmasına olanak sağlayan banka; online bankacılık üzerinden kredi başvurusu, internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu, mobil bankacılık üzerinden kredi başvurusu, SMS göndererek kredi başvurusu ve ATM üzerinden kredi başvurusu gibi haftanın her günü, her saati kredi başvurusu yapabileceğiniz oldukça bol seçenekler sunuyor.

Yapı Kredi Bankası 12.500 Türk Lirası İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan çekeceğiniz 15 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,62’ye tekabül edecek olup; aylık yapılacak taksit tutarı 609,54 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı ise 29 bin 257,98 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 21 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.