Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası, hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmak için taşıt kredisi olanağı sağlayarak uzun vadelerde ödemenizi yapmanıza olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi, hem sıfır kilometre otomobil alımlarında, hem de ikinci el 10 yaşına kadar otomobillerin satın alımlarında temin edilebiliyor. Sahip olmak istediğiniz otomobile ait proforma fatura ya da ruhsat fotokopisi ile birlikte size en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek en uygun taşıt kredisi başvurusunu gerçekleştirebiliyorsunuz.

Aynı zamanda Yapı Kredi bankası, bazı otomobil firmaları ile de anlaşma yapmış durumda. Yapı Kredi’nin anlaşma yapmış olduğu firmalardan taşıt alımı yapacağınız zaman, herhangi bir ek belge gerekmeden hızlı bir şekilde kredinizi temin edebiliyorsunuz.

 

Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası, hem sıfır kilometre otomobiller için, hem de on yaşına kadar olan ikinci el otomobiller için; hem bireysel alımlarda, hem de ticari alımlarda taşıt kredisi olanağı sağlıyor. Temin edilecek kredi miktarı, satın alacağınız otomobil eğer sıfır kilometre ise proforma fatura tutarına göre, ikinci el ise de kasko değerine göre belirleniyor.

Yapı Kredi Bankası, aracın 50 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmı için de yüzde 50 oranında kredi olanağı sağlarken, başvuru aşamasında nüfus cüzdanınız, gelir belgeniz, adresinizi teyit eden belge ya da fatura ve satın alacağınız otomobile ait proforma fatura veya ruhsat fotokopisinin yanınızda olması gerekiyor.

 

Siz de size en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek taşıt kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilir ve hayalinizdeki otomobile sahip olabilirsiniz.