Yüzde 1,33’ten Başlayan Faizlerle Fibabanka’dan Taşıt Kredisi!

Fibabanka, yüzde 1,33’ten başlayan faiz oranları ile müşterilerine özel vade oranları ile taşıt kredisi desteği veriyor.

Fibabanka taşıt kredisi faiz oranları taşıtların yeni ya da ikinci el olması ve bireylerin tercih ettikleri vade sürelerine göre değişiklik gösteriyor.  Yeni taşıt satın almak isteyen bireylerin 36 aya kadar olan ödemelerinde yüzde 1,33 oranında, 37 aydan 48 aya kadar olan ödemelerde ise yüzde 1,43 oranında faiz uygulanıyor. İkinci el taşıt satın almak isteyen bireyler için ise yine 36 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,43 oranında, 36 aydan 48 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,53 oranında faiz uygulanıyor.

48 ay vadeli taşıt kredisi ile uygun faiz oranları belirleyen banka, kredi ödemelerinde çeşitli kolay imkanlar veriyor.

Fibabanka taşıt kredisi başvurusu için bireylerin banka şubelerini ziyarette bulunmaları ve bankanın istediği evrakları getirmeleri istenmektedir. İstenilen belgeler kredi başvurusu yapan kişilerin T.C. kimlik numaralarının olduğu nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi, yine kişilerin kendi adlarına düzenlemiş gelir belgesi, adres bilgileri için ise ikametgah belgesi getirmeleri gerekmektedir. Banka gerekli gördüğü durumlarda ek evraklar isteyip, yine gerekli görülmesi durumunda kefil istenebilmektedir. Kefil istenmesi durumunda aynı evrakların kefil olan kişilerin de getirmeleri istenmektedir.

Fibabanka taşıt kredisi faiz oranları 16.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/faiz-ucret-ve-komisyonlar/faiz-oranlari/bireysel-kredi-faiz-oranlari/tasit-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.