Yapı Kredi Bankası’ndan 20.000 TL Evlilik Kredisi!

Yapı Kredi Bankası, evlilik tarihi yaklaşanlara, masrafların altından nasıl kalkacağını düşünenlere, nişan, düğün, balayı ve oturacakları ev ile ilgili plan yapıp ancak nakitleri olmayan müşterileri için evlilik kredisi kampanyası düzenledi.

Yapı Kredi Bankası evlilik kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,29 ve yüzde 1,39’dur. Faiz oranları hem alınan kredinin miktarına hem de vade süresine göre farklılık göstermektedir.

Evlilik kredisi başvuruları çeşitli yerlerden gerçekleşmektedir. Bunlardan biri internet üzerinden yapılan kredi başvurusudur. Bunun için bankanın internet sitesine girmeniz ve gerekli kampanyanın işlem adımlarını takip etmeniz gerekmektedir. Diğer bir başvuru yöntemi ise smstir. Cep telefonunuzun mesaj kısmında birer boşluk bırakarak sırası ile Kredi türü, T.C. kimlik numarası ve aylık gelir bilgisi yazılması, 4411’e mesaj atılması gerekmektedir. Diğer bir yöntem ise Yapı Kredi Bankası Telefon Bankacılığıdır. Ve son olarak da banka şubelerine gidip başvuru yapabilirsiniz. Kredinin onaylanması halinde bankanın istediği belgeleri de yanınızda götürmeniz gerekmektedir. Bu belgeleri banka şubelerinden yaptığınız başvurularda da getirmeniz gerekmektedir. Bu belgeler ise şunlardır; kredi başvurusu yapan kişinin nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir dokümanı ve ikametgah adresi belgesidir.

20.000 TL Evlilik Kredisi ve Ödeme Planı Detayları

Yapı Kredi Bankası’ndan 48 ay vadeli 20 bin TL evlilik kredisi alan bireylerin aylık kredi taksitleri yüzde 1,39 faiz oranı ile 608,78 TL’ye tekabül etmektedir. Aynı kredi 36 ay vadeli ödeme planı eşliğinde kullanıldığı zaman ise yüzde 1,29 faiz uygulanır ve aylık kredi taksidi ise 728,84 TL’ye tekabül eder.

Yapı Kredi Bankası evlilik kredisi faiz oranları 28 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/evlilik-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.