Yapı Kredi Bankası’ndan Motosiklet Kredisi Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası, hem sıfır kilometre hem de ikinci el motosiklet satın almak isteyenlere özel bir defada 1.000 Türk Lirası ve üzerinde motosiklet kredisi sunuyor.

Yapı Kredi Bankası Motosiklet Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası, motosiklet sahibi olmak isteyenlere özel bir defada 1.000 Türk Lirası ve üzerinde finansman imkanı tanıyor. Düzenlenen kredi kampanyası için vade süresi en az 3 ay olurken, en fazla ise 36 ay olarak belirlenmiştir. 36 aydan daha uzun süreli vadelendirme yapılmamaktadır.

Kişiler motosiklet kredisi başvurusu yapmaları durumunda kredi geri ödemelerini ve ödeme zamanlarını kendi bütçelerine ve ihtiyaçlarına en uygun şekilde düzenleyebilecekleri esnek ödeme planı modeli sunulmaktadır. Ancak motosiklet kredisinden yararlanabilmek için yeni araç alımlarında KDV ve ÖTV dahil olmak üzere fiyatının yarısına kadar, ikinci el motosiklette ise 1 yaşına kadar olanlarla kredi kullandırılmaktadır. 1 yaşından büyük motosiklet satın alımlarında kişiler Yapı Kredi motosiklet kredi kampanyasından yararlanamamaktadırlar.

Bireyler istedikleri zamanlarda ara ödemeler yapabilmektedirler. Aynı zaman bankanın firmalarla uygulamış oldukları motosiklet kredisi kampanyalarında uygun vade ve faiz oranlarından yararlanılabilinmektedir.

Kredi başvuruları bankanın şubelerinde gerçekleşmektedir. Banka şubesi haricinde kredi başvurusu yapacak iletişim kanalı bulunmamaktadır. Kredi başvurusu yapılması durumunda ise 24 saatlik süreç içerisinde kredi sonuçlanmaktadır.

Kredi başvurusu esnasında bireylerin yanlarında nüfus cüzdanlarının fotokopilerini, gelir belgelerini, araca ait belgeleri ve ikametgah belgelerini getirmeleri istenmektedir.