Yapı Kredi’den 48 Ay Vadeli Anında İhtiyaç Kredi Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası, uygun faiz oranları ile anında ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi başvurularını müşterileri şubeye gitmeden bulundukları yerlerden gerçekleştirebiliyorlar. 4 farklı seçenekte anında kredi başvurusu yapılabilmektedir. Bunlar SMS, internet ve mobil şubesi ile ATM’lerdir. İsteyen müşteriler yanlarına gerekli belgeleri alıp şubelerden yapabilmektedirler. Sms ile kredi başvurusunda bulunacakların sırası ile Kredi Türü, T.C. kimlik numarası ve aylık net gelirin yazıp 4411 numarasına göndermeleri gerekiyor.

Yapı Kredi Bankası anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,25’ten başlıyor. Faiz oranları bireylerin tercih ettiği ödeme sürelerine göre değişiyor. Örneğin 36 aydan 48 aya kadar olan vadede yüzde 1,25 faiz oranı uygulanırken, 24’ten 36 aya kadar olan vadede yüzde 1,27 ve 24 aya kadar olan vadede ise yüzde 1,39 faiz oranı uygulanıyor.

36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kapsamında 25 bin Türk Lirası tutarında Yapı Kredi’nin sunduğu anında krediden yararlanmak isteyenlerin aylık ödemesi 907,43 Türk Lirasına, 48 ay vadeli alınan 50 bin Türk Lirası için aylık ödeme bin 468,75 Türk Lirasına tekabül ediyor. En düşük verilen kredi tutarı 1.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 08.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.