Yapı Kredi’den Sabit Faiz Oranları ile 50.000 TL Konut Kredisi!

Yapı Kredi Bankası, 120 ay vadeye kadar uzanan çeşitli ödeme seçenekleri ile evin ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar konut kredisi vermektedir.

120 ay vadeli konut kredisi sunan Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin satın alacakları evin ilk olarak ekspertiz raporunu oluşturmaktadır. Ekspertiz raporu bankanın anlaşmalı olduğu eksper tarafından oluşturulup, kredi onayı sonrasında müşterilerinden evin lokasyonuna bağlı olarak değişmek şartı ile ekspertiz ücreti alınmaktadır. Ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar konut kredisi verilmektedir. Örneğin; 100 bin TL tutarındaki bir ev için 80 bin TL tutarında kredi verilmektedir.

Ekspertiz değerinin yüzde yüzü kadar kredi almak isteyenlerin ek teminat göstermeleri istenmektedir. Yine konut kredi kullanımında bireylerin teminat göstermeleri istenmektedir. Teminat olarak satın alınan ev gösterilebilinmektedir.

Konut kredisi vade sonunda maksimum yaşın 70 olması gerekmektedir. Ara ödeme, değişen tutarlarda ödeme imkanı sunan banka, aynı zamanda müşterilerine kendi taksit tutarlarını kendileri belirleme imkanı da sağlamaktadır.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi başvurusu banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Banka kredi başvurusunda müşterilerinden nüfus cüzdanları ile birlikte gelir belgelerini, satın alacakları evin tapu fotokopisini ve ikametgah belgelerini istemektedir.

Sabit faizli konut kredisi imkanı sağlayan banka, yüzde 1,01 oranında faiz uygulamaktadır.

50.000 TL Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan 50 bin TL tutarında konut kredisi alınıp, 120 ay vadeli ödeme planı düzenlenmesi halinde aylık kredi ödeme tutarı 720,83 TL olmaktadır. Toplamda geri ödenecek kredi tutarı 86 bin 499,30 TL olup, 250 TL tutarında dosya masrafları için, ortalama 545 TL tutarında ekspertiz ücreti, 185 TL tutarında ise ipotek tesis ücreti alınmaktadır.

Yapı Kredi Bankası  konut kredisi faiz oranları 24 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.