Turkishbank’tan 36 Ay Vadeli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

Yılın, ayın, haftanın hatta günün her saat diliminde nakit paraya sıkışma ihtimalimiz olabilir. Çocukların eğitim masrafları, düğün harcamaları, tatil çıkma isteği, alışveriş yapma zorunluluğu gibi ihtiyaç durumlarında her zaman nakit paramızın bulunması gerekir. Her ne kadar ilk yapılan şey en yakınlardan borç istemek olsa da çoğumuz bankalardan kredi başvurusunda bulunuruz.

TurkishBank‘ta bu kapsamda müşterilerine özel ihtiyaç kredisi sunuyor.

Turkishbank’ın sunduğu kredinin faiz oranları yüzde 1,65 olup, oranlar değişmiyor. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, 36 ay yani 3 yıl ödemeli imkan tanıyor. Bireyler 3 yıla kadar ödemelerini gerçekleştirebiliyor.

Kredinin başvurusu için tüm bireylerin banka şubelerine gitmeleri gerekiyor. Bankanın istediği bazı belgeler vardır. Bunlar kişilerin kendi nüfus cüzdanları, gelir durumlarını gösteren doküman, ikametgah belgesidir. Herkesin istenilen bu belgeleri eksiksiz bir şekilde getirmeleri istenmektedir.

36 ay alınan 5 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi için yüzde 1,65 oranında faiz ödemesi gerçekleşmektedir. Yüzde 1,65 faizle aylık kredi ödemesi 195,53 Türk Lirası, toplamda geri ödenecek kredi tutarı  7 bin 39,25 Türk Lirası olur. Tahsis ücreti alınır. Bu ücret herkesten bir kez tahsil edilir ve kredinin binde beşine tekabül eder. Tahsis ücreti 25 Türk Lirasıdır. Efektif yıllık maliyet oranı ise yüzde 27,0148’dir.

Banka bazı durumlarında faiz oranlarında değişiklik yapabilmektedir. Bu bireylerin kredi skorlarına göre farklılık gösterir.

Turkishbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 18 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.turkishbank.com/bireysel-kredi-hesaplama/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.