Yapı Kredi’den Günde 10 TL’ye 8.000 TL İhtiyaç Kredisi! Hızlı Onaylı!

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürünü avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası, 48 aya kadar vadelendirilebilen bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor. Bankanın hayata geçirdiği ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde nakit ihtiyaçlarınız avantajlı maliyetler eşliğinde çözüme kavuşuyor. Her bütçe için özel hazırlanan ödeme planları sayesinde aylık gelir durumunuza ve çektiğiniz kredi miktarına göre ihtiyaç kredisi ürünü sunan banka, ödemelerin hane halkında kişi başına düşen aylık gelir miktarının yarısını geçmemesine özen gösteriyor.

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde nakit sıkışıklığınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için ihtiyaç kredisi başvurunuzu bankaya ait resmi internet sitesi, resmi mobil uygulama, en yakın Yapı Kredi şubesi, müşteri hizmetlerini arama gibi yöntemleri kullanabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası aynı zamanda SMS göndererek kredi başvurusu yöntemini de sunuyor.

Yapı Kredi Bankası 8.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Yapı Kredi Bankası’ndan 36 ay vade seçeneğiyle 8 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,67’ye tekabül ediyor. Bu faiz oranları kapsamında yapılacak aylık ödeme miktarı 314,06 Türk Lirası’na denk geliyor. Bu ödemenin 31 günlük bir ayda günlük karşılığı 10 Türk Lirası olurken, kredi vade süresi sonunda yapılmış olacak olan toplam geri ödeme miktarı da 11 bin 306,47 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 5 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.