Yatırım Yapmak İsteyenlere Vakıf Katılım’dan Arsa Finansmanı!

Vakıf Katılım Bankası, yatırım yapmak isteyen ve yatırımlarını arsa alarak değerlendirmek isteyenlere finansman desteği veriyor.

Vakıf Katılım Bankası arsa finansmanı sağlıyor. Verilen finansmanın maksimum ödeme süresi 60 ay olarak belirlenmiştir. Kar payı oranları ise yüzde 1,28’ten başlıyor. Kar payı oranları vadelere göre değişiyor. 24 aya kadar olan arsa taksit ödemeleri için yüzde 1,28 kar payı oranı uygulanıyor. 24 ile 36 ay arasındaki ödemeler için yüzde 1,34 oranında, 36 aydan 48 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,35 oranında ve 48 aydan 60 aya kadar olan tüm taksit ödemelerinde ise yüzde 1,37 oranında kar payı uygulanıyor.

Finansman tutarının yüzde 2,25’i kadar tahsis ücreti alınıyor. Bu ücret tüm arsa finansmanı tutarlarında ve ödeme sürelerinde aynı oranda alınıyor. Ayrıca ekspertiz ücreti de alınıyor. Bu ücret ortalama olarak 400 Türk Lirası değerindedir. Ancak arsanın bulunduğu konuma göre değişebilmektedir. Son olarak da ipotek tesis ücreti alınıyor. Arsalar finansman kullanımında ipotek olarak alınıyor. Bu tutar ise 150 Türk Lirası olmaktadır.

Şimdi bir tane örnek kredi hesaplaması yapalım. 48 ay vadeli 50.000 Türk Lirası arsa finansmanı alındığında kar payı yüzde 1,35 oranında, aylık taksit 1.506,64 Türk Lirası, 60 ay vadeli alındığında  kar payı yüzde 1,37 oranında, aylık taksit 1.317,14 Türk Lirası oluyor. Haberimizin başında da belirttiğimiz gibi ekspertiz ücreti evin lokasyon durumuna göre değişiklik gösteriyor.

Vakıf Katılım Bankası arsa finansmanı kar payı oranları 22 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/bireysel/Pages/Arsa-Finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.