Vakıf Katılım’dan 36 Ay Vadeli 30.000 TL Taşıt Finansmanı!

Şube ağını sürekli genişletip, uzman kadroları ile müşterilerine daha iyi hizmet sunan Vakıf Katılım Bankası, uygun kar payı oranları ile finansman kampanyaları düzenleyip, müşterilerine destek oluyor.

Vakıf Katılım Bankası, 48 vade süresi ile taşıt finansmanı sunuyor. Taşıt finansmanı kar payı oranları yüzde 1,28’den başlıyor. Uygun kar payı oranları ile sunulan taşıt finansmanı için başvurular banka şubelerinden gerçekleşiyor. Finansman başvurularında bankanın istediği belgeleri getirmek finansmanı alma süresini hızlandırıyor. İstenilen belgeler bireylerin nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaporttan herhangi biri,  gelir belgesi, ikametgah belgesi ve satın alınan taşıta ait olan belgelerdir. Eğer satın alınan araç 0 km ise proforma fatura, ikinci el araç ise ruhsat fotokopisinin getirilmesi isteniyor. İkinci el araçların alımında banka yaş kriteri koyuyor. Yalnızca  yaşına kadar olan araçlar için finansman alınabiliniyor.

Vakıf Katılım Bankası 36 Ay Vadeli 30.000 TL Taşıt Finansmanı

36 ay vadeli alınan 30 bin Türk Lirası için yüzde 1,30 oranında faiz uygulanıyor. Faiz oranları vade sürelerine ve satın alınan arabanın sıfır ve ikinci el olmasına göre değişiyor. Aylık taşıt finansmanı ödemeleri  bin 95,44 Türk Lirası oluyor. Banka yüzde 5 oranında BSMV ile yüzde 15 oranında KKDF ücreti alıyor. Bu ücretler tahsis ücretine dahil ediliyor. Kredi tahsis ücreti ise finansmanın binde beşi kadar oluyor.

Vakıf Katılım Bankası taşıt finansmanı kar payı oranı 15.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır. Tüm faiz oranlarını görmek için aşağıda verdiğimiz bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/bireysel/Pages/Tasit-Finansmani.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.