Ziraat Bankası Kişiye Özel Ödeme Planıyla Taşıt Kredisi

Hayalini kurduğunuz otomobil için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini Ziraat Bankası’ndan temin edebilirsiniz. Ziraat Bankası; hem sıfır kilometre otomobiller için, hem de ikinci el otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası otomobil satın almak isteyenler için avantajlı şartlar eşliğinde taşıt kredisi imkânı sağlıyor. Satın alınacak otomobilin sahip olduğu değerin 100 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine taşıt kredisi sunan Ziraat Bankası, 100 bin Türk Lirası’nı aşan kısmının da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi çekilmesine olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu ve Gereken Belgeler

Ziraat Bankası’ndan taşıt kredisi başvurusu yapacak iseniz, size en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederken yanınıza mutlaka nüfus cüzdanınızı, ikâmet belgenizi, gelir belgenizi almanız gerekiyor. Aynı zamanda sıfır kilometre otomobiller için proforma fatura, ikinci el otomobiller için de ruhsat fotokopisinin kredi başvurusu aşamasında yanınızda bulunması gerekiyor.

Ziraat Bankası 60.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz 60 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,87 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 2 bin 44,70 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 20 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/tasit/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.