Türkiye İş Bankası’ndan 48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi

Ülkemizde yıllardır bankacılık sektöründe hizmet veren Türkiye İş Bankası, araba hayali kuranlarına finansman desteği sağlıyor.

Türkiye İş Bankası yüzde 1,30 faiz oranı ile 48 aya kadar vadelendirebileceğiniz taşıt kredisi sunuyor. Sabit faizli kredi imkanı sağlayan banka otomobilin türüne, aldığınız kredinin tutarına ya da tercih ettiğiniz vade süresine göre faiz oranlarını değiştirmiyor.

Hem yeni hem de ikinci el otomobiller için finansman desteği veriliyor. Ayrıca kredi kullanmak ve acil nakit ihtiyacı olanlar içinde hızlı kredi imkanı sağlanıyor.

Hem bankanın internet şubesinden hem de telefon şubesinden anında taşıt kredisi başvurusu yapılabiliniyor. Kredinize onay çıkması halinde ise banka şubesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Finansmanınıza daha hızlı kavuşmanız için ise bankanın istediği belgeleri yanınızda getirmeniz gerekiyor. Bu belgeler taşıt kredisi başvuru formu, nüfus cüzdanı ya da ehliyet, gelir belgesi ve satın aldığınız otomobilin dokümanlarıdır. Aracınız yeni ise proforma fatura, 2. el ise Motorlu araç tescil ve trafik belgesi getirmeniz gerekiyor. Başlangıçta kefil istenmiyor. Ancak kredi değerlendirmesi sonrasında kefil istenebiliyor. Kefil istenmesi halinde ise aynı belgeleri kefillerinde getirmesi gerekiyor.

25.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası sabit faizli taşıt kredisi kapsamında 48 ay vadeli 25.000 TL finansman alan bireylerin aylık kredi ödemeleri 743,81 TL, geri ödenecek toplam tutar 35.702,88 TL, tahsis ücreti 131,25 TL,  kasko sigortası ücreti ise 1.990,00 TL oluyor. Tahsis ücretinin içine BSMV dahil edilerek hesaplanıyor.

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları 28 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/urun-ve-hizmet-ucretleri/Sayfalar/urun-ve-hizmet-ucretleri.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.