Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yurt dışında 19 ülkede, 99 farklı noktada, yurt içinde ise toplamda 1814 şubesi bulunan Ziraat Bankası, bireysel ihtiyaçlar çerçevesinde tüm müşterilerine dönem dönem kredi kampanyası paketleri düzenleyip, sunar.

Geniş bir ağı olan Ziraat Bankası, kendi evinin sahibi olmak vatandaşlar için de konut kredisi kampanyası sunar. Peki Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Hep birlikte, tüm detayları ile inceleyelim…

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Banka, müşterilerinin hayallerini hemen gerçeğe dönüştürebilmek adına çeşitli kanallardan konut kredisi başvuru yapma olanağı sağlar. Nedir bunlar?

Ziraat Bankası Şubeleri, ATM’leri, Mobil Uygulaması, İnternet Bankacılığı, Çağrı Merkezi Birimi, İnternet Sitesi.

Yani konut kredisi başvuru yapmanız için bankaya kadar gitmenize gerek yoktur. Rahatlıkla, hızlı ve anında konut kredisi başvuru yapabilirsiniz.

Eğer internetle aranız iyiyse başvurunuz daha da kolaylaşır. Bankanın internet sitesine girip,konut kredi bölümüne gelmeniz, hemen başvurudan gerçekleştirebilirsiniz.

Ya da akıllık telefonunuz var ise Ziraat Bankası mobil uygulamasından kişisel bilgilerinize girerek yine yapabilirsiniz.

En yakın Ziraat Bankası ATM’sine gidebilir, gerekli işlem adımlarını takip eder, bankada saatlerce sıra beklemek zorunda kalmazsını.

Ancak bilinmesi gereken önemli bir nokta vardır. Bunlar yalnızca ön kredi başvurusudur. Yani ilk aşamada banka yapmış olduğunuz konut kredisi başvurunuzu inceler, eğer onay gelirse banka şubelerine sizi davet eder. Bu durumda da krediye ilişkin olan tüm evrakları getirerek finansman alma sürecini hızlandırabilirsiniz.

Ev sahibi olmak artık günümüzde oldukça kolay hale gelmiştir. Eğer düzenli bir gelire sahipseniz bankalar size çeşitli kredi kampanyaları sunarlar. Üstelik sunulan kampanyalar uygun faizli ve uzun dönemli olur. Kredi notunuzun yüksek olması pek çok kapıyı açar. Yani kredi notu nasıl yükseltilir sorunun cevabını biliyor ve tüm kriterleri sağlıyorsanız kredi almamak için bir sebebiniz olmaz.