TurkishBank’tan Sabit Faizli İhtiyaç Kredisi!

TurkishBank, müşterilerine özel sabit faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

TurkishBank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,65’tir. Tatil ihtiyacından eğitim için harcanan masraflara, eşya yenilemekten sağlık masraflarına kadar tüm harcamalar için ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan banka, uygun vadelerde ödeme imkanları da sunmaktadır. Kredi ödemeleri için belirlenen maksimum vade süresi 48 aydır. Bireylerin aylık gelir durumlarına uygun olacak şekilde ödeme planları düzenlenmektedir.

Uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, ihtiyaç kredisi başvurusunda bir takım belgeler istemektedir. Bunlar bireylerin nüfus cüzdanları ve sürücü belgelerinin aslı yahut fotokopileri, son 3 ay içerisinde düzenlenmiş olan elektrik, su, doğalgaz ve benzeri gibi faturalarından herhangi biri ya da ikametgah belgesi ile birlikte gelir durumunu gösteren dokümandır.

TurkishBank 36 Ay Vadeli 5.000 TL Kredi için Ödeme Tablosu

36 ay vadeli ödeme planı ile alınan 5 bin Türk Lirası ihtiyaç finansmanı için yüzde 1,65 oranında faiz uygulanmaktadır. Tüm vadelerde alınan tüm kredi tutarları için aynı faiz oranı uygulanmaktadır. Aylık kredi taksidi 195,53 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Kredi tahsis ücreti ise 25 Türk Lirasıdır.

Ancak bilinmesi gereken bir husus vardır. Faiz oranları müşterilerin kredi notlarına göre farklılık gösterebilir. Sizin için en uygun ihtiyaç kredisini öğrenmek, daha detaylı bilgi almak ve ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için banka şubelerini ziyaret etmeniz gerekmektedir.

TurkishBank ihtiyaç kredisi faiz oranları 07.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkishbank.com/bireysel-bireysel-kredi-ve-kmh-faiz-oranlari/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.