Ziraat Bankası’ndan Anında Taşıt Kredisi Kampanyası!

Avantajlı faiz oranları ve uygun vadelerde sunduğu kredi imkanları ile müşterilerine kolaylıklar sağlayan Ziraat Bankası, 48 ay vadeli ve uygun faizli taşıt kredisi imkanı sağlıyor.

Hem yeni otomobil alacak müşterileri için hem de ikinci el otomobil alacak müşterileri için en uygun taşıt kredisi imkanını sağlayan Ziraat Bankası, bir çok başvuru kanalı olanağı sağlıyor. Ziraat Bankası şubeleri, internet sitesinden, internet şubesinden, mobil bankacılıktan, çağrı merkezinden ve ATM’lerinden Ziraat Bankası taşıt kredisi başvuru yapmak mümkün.

48 ay vadeli taşıt kredisi ile ödeme kolaylıkları sağlayan banka, kredi vadesi süresince hayat sigortası ile KASKO yapmaktadır. Satın alınan araçlar banka tarafından rehin alınır. Banka lehine olacak şekilde araçlar tesis edilir. Ziraat Bankası, gerekli görmesi durumunda ise müşterilerinden ek teminatlat talep edebilmektedir.

İkinci el araçlar için maksimum 5 yaşa kadar kredi kullanımı imkanı sağlayan banka, 5 yaşından büyük olan araçlar için taşıt finansmanı vermemektedir.

Taşıt kredinizin onaylanması durumunda bankaya gitmeniz gerekmektedir. Bankaya giderken bankanın sizden talep ettiği belgeleri getirmeniz finansmanı alma sürecinizi hızlandırmaktadır. Bankanın talep ettiği belgeler ise nüfus cüzdanı, gelir dokümanı, kredi başvuru yaptığınız zaman ikamet ettiğiniz yerin belgesini getirmeniz gerekmektedir. Bu belgelere ek olarak banka satın alınan taşıtın belgelerini getirmenizi talep etmektedir. Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil isteyebilir. Kefil istenmesi durumunda kefilin de aynı belgeleri bankaya gelirken mutlaka getirmesi gerekmektedir.