Ziraat Katılım Bankası 35.000 TL Kaskolu Taşıt Finansmanı

Türkiye’nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası’nın yüzde 100 iştiraki olan ve katılım bankacılığı alanında hizmet veren Ziraat Katilim Bankası, avantajlı kâr payı oranları eşliğinde araç satın alımı aşamasında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Ziraat Katılım Bankası hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobiller için satın alım aşamasında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Ziraat Katılım Bankası, taşıt finansmanı için ön kefil talebinde bulunmuyor. Finansmanın vade süresi boyunca satın alınacak araç üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek gerekli teminatı sağlayan Ziraat Katılım Bankası, bu sayede kefilsiz finansman temin edilmesine olanak sağlıyor.

Ziraat Katılım Bankası’ndan taşıt finansmanı temin etmek için yanınıza nüfus cüzdanınızı, gelir belgenizi, ikâmet ettiğiniz adresi gösteren belgenizi ve satın alacağınız aracın satış değerini gösteren belgeyi yanınızda bulundurarak, size en yakın Ziraat Katılım şubesinden finansman başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası 35.000 TL Kaskolu Taşıt Finansmanı Ödeme Planı

Ziraat Katılım Bankası’ndan 35 bin Türk Lirası tutarında taşıt finansmanı talep etmeniz ve bu finansman ürünü için de 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturmanız halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit taşıt finansmanı kâr payı oranları yüzde 1,25 oranına tekabül ederken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da bin 28,12 Türk Lirası’na tekabül ediyor. Bu ödeme planı kapsamında 48 ay vade süresi boyunca yapılacak toplam geri ödeme miktarı da 49 bin 349,76 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 24 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatkatilim.com.tr/bireysel/finansman-urunleri/Sayfalar/tasit-finansmani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.